SUMMER MOOD - Inspirat de amintiri

Colectia de genti Summer Mood by Smiles Bags este o intersectie intre nevoia designerului, Gaspar Chilingarov, pentru perfectiune tehnica si intensitatea emotiilor Oanei Vaideanu, managing partner, cu privire la vacantele din copilarie la Mamaia. Geanta imbina inchiderea cu magneti ascunsi si rezistenta bretelelor, cu melancolia inspirata de calatoria cu familia la mare.

Summer Mood by Smiles Bags este despre sentimentele pe care le avem cand se apropie vacanta de vara si despre acel sejur la mare care avea loc o data pe an, pentru care ne pregateam cu saptamani inainte.

Nerabdare - lista pregatita cu atentie din timp; ingrijorare - oare va fi la fel de frumos ca anul trecut; libertate - fara nici un program anticipat si girl power - pentru ca in fiecare an mergeam cu mama, sora si bunica mea; momente minunate, amintiri speciale, sentimente autentice care revin de-a valma in fiecare an cand se apropie vara.


Descriere


Material rezistent de blug (denim), combinat cu piele naturala de culoare rosie/alba/albastra, pentru un look proaspat de vacanta. Are un buzunar interior si se inchide cu magneti ascunsi. Lucrat manual in Romania.


Inspiratie

Vacanta de vara, calatorie

Mare, nisip, plaja, cer albastru, soare

Libertate, relaxare, lene, amorteala

Rochii largi, Marina, moda de plaja


Hashtag

#summermood