Provocare - Curiozitate - Business

Oana Vaideanu, managing partner Smiles Bags, ne raspunde la intrabari despre particparea  la cel mai dinamic targ de fashion din Anglia, Pure London, in perioada 24-26 iulie!


A: Ce v-a determinat sa participati la acest targ?

O: A, a fost o intamplare. Asa cum apar toate oportunitatile de cand am pornit la drum cu Smiles Bags. Am cunoscut o doamna, care mi-a dat un contact si printr-o minune am reusit pe ultima suta de metri, sa depunem actele. Totul s-a desfasurat prin ARCJ (Asociatia Romanian Contemporary Jewelry) care ne-au primit cu bratele deschise si ne-au asigurat indrumare competenta.

A: Ce sperati sa obtineti de la targ?

O: Nu-mi pusesem aceasta intrebare pana sa nu mi-o puna o doamna de la vanzari din echipa Pure London. Atat de entuziasmata am fost ca am reusit sa obtinem finantare. Ne dorim sa vindem, bine-nteles. sa obtinem comenzi de minim 25.000 de euro.

A: Ce colectie ati pregatit pentru targ?

O: Vom merge cu colectia noastra de baza, “Lifetime Companion” si am pregatit si o colectie noua, care este in cu totul alta directie, va fi surpriza! Este inspirata dintr-un curent cultural, mai mult nu spun!

A: Cum trimiteti materialele si toate cele?

O: Din fericire transportul celor necesare pentru targ este si el sustinut de Ministerul Economiei. Se va face licitatie si o firma se va ocupa de toate, noi daora trebuie sa punem la dispozitite materialele in cutii. Asta face lucrurile mult mai simple.

A: Ai emotii? E prima participare, nu?

O: Da, sunt foarte emotionata pentru ca imi doresc mult sa obtinem rezultate, adica comenzi. Incerc sa ma pregatesc cat mai bine cu ce materiale sa iau, pliante, mostre de piele, give-awayuri etc.Incerc sa imi stabilesc niste intalniri in prealabil cu diferite buticuri de moda. Am noroc ca aceasta lume a designerilor antreprenori, cel putin cei pe care i-am cunoscut eu pana acum sunt foarte uniti si am putut vorbi si obtine informatii de la cei ce au mai fost inainte, astfel ma asigur ca ma gandesc la toate.

A: De ce ar alege achizitorii produsele tale?

O: Eu as zice pentru calitate si noutatea conceptului. Mi-as dori sa reusim sa cream un univers al brandului in cadrul standului, cei ce vin sa inteleaga valorile Smiles Bags. Desi s-ar putea sa fiu cam idealista, am inteles ca tot pretul este cel mai important.

A: Descrie aceasta experienta in trei cuvinte?

O: Provocare, curiozitate, business.