Ultima zi - povestea logoului nostru

Astăzi am fost foarte obosită de dimineață și din cauza asta un pic descurajată. Dispoziția mi s-a schimbat pe parcurs când oamenii au început să vină să se uite la produsele noastre și să întrebe despre ele. În special de logo, pe mulți îi atrage logoul nostru neobișnuit. Mă gândeam că poate nici voi nu știți povestea lui…

Logoul a fost creat de Gaspar impreuna cu designerul Evelin Bundur. Evelin, o doamnă caldă și deschisă, genul de persoană cu care îmi place sa colaborez, a avut răbdarea necesară să ne asculte cu atenție și sa transpună grafic trei dimensiuni importante pentru noi: pasiunea noastră pentru meșteșugul genților, bucuria de a trăi, exprimată prin zâmbetul mereu prezent pe buzele noastre și dragostea pentru simplitate, reflectată în stilul nostru de viață și în gândire.

 

Gențile sunt sugerate prin partea de sus rotundă care reprezintă o baretă și de linia din mijloc dacă este dusă până în marginile cercului. Ele reprezintă obiectul nostru principal de acitvitate, pornit din dragostea lui Gaspar pentru meșteșug.

Bucuria de a trăi este sugerată prin linia din mijlocul centrul cercului, care formează un zâmbet. Logoul se poate transforma grafic într-o față zâmbitoare. Acest chip simpatic este autoportretul lui Gaspar.

Simplitatea este reprezentată prin imitarea simbolului ”Enso”, care în filosofia Zen reprezintă ințelepciune, putere, eleganță, universul însuși și este caracterizat de un minimalism născut din estetica japoneză. Mai mult el surprinde acel moment în care mintea este liberă să lase corpul să creeze. (sursă Wikipedia).

Acest logo în care am pus atâta pasiune, a reușit în final să ne aducă multe contacte din toată lumea, ale companiilor interesate de gențile și accesoriile noastre. Pentru că lucrăm cu o piele mai deosebită ne adresă unui public mai restrâns. Discutând cu persoanele interesate, am observat nișa spre care ne îndreptăm și pe care putem să o abordăm cu produsele noastre și sperăm să finalizăm comenzile discutate.

Faptul că logoul ne reprezintă și noi l-am creat oferă oamenilor o experiență autentică, sinceră la care se conectează cu plăcere. Abia aștept să văd încontro ne îndereptăm cu toată această experiență și să țin legătura cu toți ce ne-au vizitat la târg.